de top 10 après-ski barren
   U bevind zich hier: home > top 10 après-ski bars
 

 
Top 10 vakantiebestemmingen  Top 10 stedentrips  Top 10 rondreizen  Top 10 huwelijksreizen  Top 10 jongerenreizen
Top 10 wintersportbestemmingen  Top 10 après-ski bars  Top 10 wintersport aanbiedingen  Top 10 wereldbestemmingen

 
       
   

De top 10
Après-Ski bars!

De beste en meest populaire Après-Ski bars van de wereld staan in deze top 10 Après-Ski bars! En het zal je natuurlijk niet verbazen dat deze in Oostenrijk te vinden zijn. De beste Après-Ski bars bevinden zich doorgaans onderaan de piste, bij de eerste lift, zodat men zo de ski's kan uitgooien en kan deelnemen aan het feest! Sommige bars staan overigens nog niet helemaal onderaan de piste waardoor je na de après-ski toch nog even een stukje moet skiën om beneden te komen. Dat levert soms een interessant tafereel op. Naar welk après-ski paleis ga jij? Laat je inspireren door de top 10 après-ski bars!

 
       
 

de top 10 après-ski bars - London Pub

1 London Pub - Kirchberg

De London Pub in Kirchberg staat met stip op nummer 1 van deze Apres-Ski top 10. Met name veel jongeren uit Nederland, Engeland en Duitsland komen samen in deze pub om te feesten. Tevens wordt er vanuit deze kroeg geregeld uitgezonden door Radio Veronica en is de cast van Oh Oh Tirol daar te vinden in het seizoen 2011/2012. Voor de echte après-skiër: Boven de London Pub zitten appartementen die nog goed betaalbaar zijn ook! Skiën en snowboarden in Kirchberg is natuurlijk geen probleem met meer dan 160 km piste tot 2000m hoogte!

Wintersport te boeken via: Interhome Vakantiehuizen

 
       
 

de top 10 après-ski barren - Goass Stall

2 Goaß Stall - Saalbach Hinterglemm

De Goaßstall in Hinterglemm is één groot feest! Ga met de Reiterkogelbahn omhoog en als je bijna beneden bent dan stop je bij de Goaßstall. Voor feestgangers die uit het dorp komen betekent dat je nog even een stukje omhoog moet lopen om bij deze Après-Ski tempel te komen. De Goaßstall is in de buitenlucht, maar is wel overdekt. Doorgaans wordt er op alle tafels en muurtjes gedanst en gehost en de shooters zijn niet aan te slepen. Echt één groot feest, elke dag weer! Daarnaast is het een geweldig mooi skigebied met zo'n 200km piste tot wel 2100 meter hoogte.

Wintersport te boeken via: VakantieXperts, Interhome (chalets), Tjingo (Hinterglemm), Tjingo (Saalbach)

 
       
 

de top 10 après-ski barren - Mooserwirt

3 Mooserwirt - St. Anton am Arlberg

Als je de blauwe afdaling van piste 1 neemt in St. Anton, dan kom je bij de Mooserwirt. Vanaf 16.00 uur barst het feest hier los en wordt het er gezellig druk. Harde muziek, leuke meezingers, gekke mensen en heel veel bier. De Après-Ski van de Mooserwirt is berucht en fantastisch. Het publiek is doorgaans Nederlands en Duits. Wees er wel van bewust dat de Mooserwirt nog op de piste zit en dat het dorp nog een stukje verder naar beneden skiën is. Dat levert overigens ook wel weer grappige beelden op als beschonken skiërs stuntelig naar beneden gaan. Het gebied rond St. Anton heeft zo'n 275km piste tot een hoogte van 2800 meter.

Wintersport te boeken via: Interhome Vakantiehuizen

 
       
 

de top 10 après-ski barren - Hofstadl

4 Hofstadl - Flachau

'Im Stadl is immer nog Platz!', zo schalt het huislied van de Hofstadl uit de luidsprekers. Onderaan de Weltcup-bahn staat deze gezellige bar en vanaf 16.00 uur wordt het er druk en gezellig. De bekende Après-Ski hits galmen door de bar en er wordt op tafels en muurtjes gedanst. Glühwein, bier, shooters, er wordt van alles gedronken en iedereen zingt mee. De Hofstadl is een begrip en iedereen die het over Flachau heeft denkt meteen aan de Hofstadl. Flachau ligt in het ski-gebied Amadé welke goed is voor maar liefst 860 km piste met 270 liften en is daarmee het grootste skigebied in Oostenrijk.

Wintersport te boeken via: Tjingo Vakantiehuizen, Interhome (chalets)

 
       
 

de top 10 après-ski barren - Little London

5 Little London - Gerlos

Wie Gerlos zegt, die zegt ook Little London! Wat een feest is het daar zeg. Vanaf 15:00 uur begint het leuk te worden en als de liften sluiten dan stroomt iedereen in Gerlos naar deze beroemde en populaire pub. Geregeld zijn er optredens van artiesten (ook bekende Nederlandse artiesten). Little London bevind zich in de kelder van **** Hotel Central. Vanuit dit hotel kan je direct Little London in stappen en na afloop weer terug rollen. Gerlos is overigens voor wintersporters een paradijs op aarde met 166 km piste tot een hoogte van 2500 meter.

Wintersport te boeken via: VakantieXperts, Interhome (chalets), Tjingo (chalets)

 
       
 

de top 10 après-ski barren - Kuhstall

6 Kuhstall - Ischgl

In Ischl zijn diverse leuke aprés-ski kroegen te vinden. De leukste is de Kuhstall. Deze bar is ideaal gelegen naast het dalstation van de Silvrettabahn. Na je laatste afdaling schop je je skies uit of gooi je jouw snowboard aan de kant om je te mengen in de gezelligheid van deze bar. Aprés-ski doe je natuurlijk met je ski-outfit nog aan. De aprés-ski hits galmen uit de boxen en het is één en al gezelligheid. Daarnaast is het voor de wintersporter goed toeven in Ischl met 218 km piste (tot ruim 2800 meter hoogte). De Kuhstall staat niet voor niets in de top 10 après-ski barren!

Wintersport te boeken via: Tjingo vakantiehuizen, Interhome (chalets)

 
       
 

de top 10 après-ski barren - Patschi Pub

7 Patschi Pub -  Serfaus

De Patschi Pub is beroemd en berucht in Serfaus. Veel van de wintersporters die na het skiën nog trek hebben in een feestje trekken dan ook naar de Patschi Pub waar er zowel Duits- en Nederlandstalig feestnummers als classics worden gedraaid. Met name aan het eind van de middag als de liften gaan sluiten is Patschi op zijn leukst. Maar naast de geweldige après-ski is het in Serfaus leuk skiën voor het hele gezin. In totaal 185 km piste waarvan het hoogste punt op 2750 meter zit.

Wintersport te boeken via: Interhome Vakantiehuizen,

 
       
 

de top 10 après-ski barren - Fire & Ice

8 Fire & Ice – Sölden

Fire & Ice in Sölden is een redelijk nieuwe en ook erg trendy après-ski bar in de lijst. Vanaf 15:00 uur barst het feest hier los ('geht los'!) en dat gaat door tot midden in de nacht (03:00 uur)! Eigenlijk is de après-ski in heel Sölden erg goed en is het in heel het centrum één groot feest. Alleen gaat Fire & Ice dan nog door tot in de nachtelijke uurtjes. Sölden is overigens een hartstikke leuk wintersport plaatsje en is enorm populair bij Nederlanders. Sölden ligt in een skigebied met 144 km piste tot een hoogte van 3250 meter!

Wintersport te boeken via: Interhome Vakantiehuizen

 
       
 

de top 10 après-ski barren - Apresski paleis

9 Apresski paleis - Saalbach Hinterglemm

Midden in het dorp van Hinterglemm vind je het Apresski Paleis. Hier komen over het algemeen met name Nederlanders en omdat de après-ski vooral in de avond plaats vind, is dit toch een beetje een vreemde eend in de bijt. Desalniettemin is de sfeer en het feestgevoel uitermate aanwezig en staat deze kroeg garant voor een topavond vol gekkigheid en party! Saalbach Hinterglemm ligt in een geweldig mooi skigebied met zo'n 200km piste tot wel 2100 meter hoogte.

Wintersport te boeken via: VakantieXperts, Interhome (chalets), Tjingo (Hinterglemm), Tjingo (Saalbach)

 
       
 

de top 10 après-ski barren - Icebar

10 Icebar – Mayrhofen

De beste après-ski bar in Mayrhofen is natuurlijk de Ice Bar. Deze toffe tent ligt direct aan de Penkenbahn en gaat om 15.00 uur open. Vanaf dat moment druppelen de wintersporters binnen waarbij rond 17:00 uur het dak er af gaat! Deze aprés-ski bar is met name populair bij Nederlanders en als je een biertje besteld dan krijg je een onvervalste fles Grolsch. In het gebied rond Mayrhofen is er 157 km piste tot je beschikking tot wel 3250 meter hoogte, dus naast de uitstekende après-ski, kan je echt heerlijk wintersporten in Mayerhofen!

Wintersport te boeken via: VakantieXperts, Interhome (chalets), Tjingo vakantiehuizen

 
       
 

  Ga je veel op reis?
Neem een doorlopende reisverzekering!

Als reisliefhebber is het handig als je een doorlopende reisverzekering hebt. Op elke trip, vakantie en reis ben je dan automatisch verzekerd! Je kan zelf samenstellen wat je wilt verzekeren en daarmee kan je al voor 1,75 euro per maand klaar zijn! Bij een vervelende situatie tijdens jouw vakantie (diefstal, ongeval, etc) kan je dan in ieder geval zeggen: "Gelukkig ben ik wel verzekerd..".
Een doorlopende annuleringsverzekering als aanvulling op je reisverzekering is aan te raden!

Sluit direct een doorlopende reisverzekering af (vanaf 1,75 euro per maand)
 

 
   
 
       
   2014 © Creatief Internet                                                     tips/suggesties? mail de webmaster!                                Deze website is een initiatief van creatief internet