De top 10 rondreizen
   U bevind zich hier: home > top 10 rondreizen
 

 
Top 10 vakantiebestemmingen  Top 10 stedentrips  Top 10 rondreizen  Top 10 huwelijksreizen  Top 10 jongerenreizen
Top 10 wintersportbestemmingen  Top 10 après-ski bars  Top 10 wintersport aanbiedingen  Top 10 wereldbestemmingen

 
       
   

De top 10
Rondreizen!

Rondreizen is leuk! In één reis ontdek en beleef je de cultuur van een ander land. Wij hebben de beste rondreizen op een rijtje gezet: de top tien rondreizen!

 
       
  De top 10 rondreizen - Thailand 1 Thailand: Amazing!

Een rondreis door Thailand maken is één groot avontuur. Thailand is het land van paleizen en gouden tempels, waar felgekleurde oranje monniken ronddwalen. Daarnaast is Thailand het land van kleurige bergstammen en ongerepte jungle. Wat dacht u ervan om zelf een olifant te berijden, rijst te planten of in een bootje over een drijvende markt te varen…?
Een schitterende rondreis brengt u langs vele hoogtepunten van Thailand, waaronder de nr. 1 en 2 wereldsteden van 2010 Bangkok en Chiang Mai! Waarschijnlijk bezoekt u o.a. de River Kwai, Ayutthaya, Chiang Mai, Lopburi en geniet u van het strand in Cha-Am.

Te boeken via: Stip Reizen, Sawadee Puur
Makkelijk en snel bestellen bij Bol.com: Reisgidsen van Thailand

 
       
  De top 10 rondreizen - Zuid-Afrika 2 Zuid-Afrika: Adembenemend...

Reizen door Zuid-Afrika is een groot avontuur. Wat dacht je van reizen per huurauto of 4x4 van de bush bij het Krugerpark tot aan de Drakensberg, van wijnvelden tot woestijnachtige gebieden. De slogan is niet voor niets: Zuid-Afrika: de Wereld in één Land! Maar het leukste in Zuid-Afrika zijn natuurlijk de safari game-drives, waarbij je oog in oog komt te staan met leeuwen, olifanten en luipaarden. Je slaapt in typisch Zuid-Afrikaanse accommodaties, bijvoorbeeld in Swazi 'bijenkorfhuisjes'', bush-chalets, rondavels, op farms tussen het wild, in Nationale Parken en tussen de struisvogelboerderijen. Een reis door Zuid-Afrika is echt één groot avontuur waar je niet genoeg van kunt krijgen.

Te boeken via: Sawadee Puur, Jambo Safari Club 
Makkelijk en snel bestellen bij Bol.com: Reisgidsen van Zuid-Afrika

 
       
  De top 10 rondreizen - China 3 China: Eeuwenoude cultuur!

Een rondreis langs alle hoogtepunten van China Is een aanrader! Maak o.a. kennis met de paleizen en tempels in de hoofdstad Beijing, of Shanghai, en Xi'an en ook het prachtige zuiden van China met Guilin en Hongkong. Maak een wandeling over de Chinese Muur en bewonder de oude ommuurde stad van Pingyao die niet voor niets door UNESCO uitgeroepen is tot Cultureel Werelderfgoed. Verbaas je over het enorme leger van terracotta dat de grafheuvel van een oude keizer bewaakt, fiets over het platteland bij Yangshuo en aanschouw het leven vanuit een rustiek theehuis. Smullen zul je zeker van diverse exotische maaltijden. Bedenk wel: alles dat beweegt, kun je eten met stokjes!

Te boeken via: Sawadee Puur
Makkelijk en snel bestellen bij Bol.com: Reisgidsen van China

 
       
  De top 10 rondreizen - Istanbul 4 Turkije: Je komt ogen te kort

Een rondreis door Turkije is een lust en een must. Wat dacht je van een bezoek aan Istanbul, Canakkale, Selcuk, Efese, Pamukkale, de berg Arararat, Diyarbakir en het bijzondere Cappadocië. Turkije, gelegen op de grens van de werelddelen Europa en Azië, is een land vol afwisseling. Levendige steden en verlaten ruïnes bevinden zich in de prachtige natuur. Nergens in de wereld vind je zo veel westerse en oosterse invloeden in één land. Een mooie cultuur, prachtige bouwwerken in perfecte staat of eeuwenoude ruïnes, een geweldig klimaat en uiterst vriendelijke mensen. Je waant je in Arabische sprookjes... Turkije is prachtig en heeft een welverdiende plaats in de top 10 rondreizen.

Te boeken via: Stip Reizen, Corendon, Sawadee Puur, Tjingo
Makkelijk en snel bestellen bij Bol.com: Reisgidsen van Turkije

 
       
  De top 10 rondreizen - Indonesië 5 Indonesië: Rijstvelden en vulkanen

Op 5 in deze top 10 rondreizen staat Indonesië, één van de mooiste landen ter wereld: ontdek en maak kennis met de bezienswaardigheden van Java en Bali, Jakarta en/of Borobudur. Slenter over de prachtige witte stranden van Bali. Je ziet adembenemende rijstterrassen, die in hun frisgroene kleur als reusachtige trappen naar de bergtoppen leiden, de nevelige pieken van slapende vulkanen. Er is een grote verscheidenheid aan cultuur en natuur. Wat dacht je van reusachtige varanen op Komodo en de beroemde Kelimutu-vulkaan. Het is een wereld waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Te boeken via: Sawadee Puur
Makkelijk en snel bestellen bij Bol.com: Reisgidsen van Indonesië

 
       
  de top 10 rondreizen - Cuba 6 Cuba: Sigaren, Castro en oldtimers

Cuba, een tropisch eiland in de Caribische zee op de grens van een nieuwe tijd. Ontdek het binnenland met de dorpjes en tabaksvelden, de heuvels en suikerrietplantages waar de tijd heeft stil gestaan. Slaap in een koloniaal hotel of informele bed-and-breakfast, in een voormalig fort of een bungalow op het strand. Bekijk de billboards van Che Guevara. Cuba's cocktail van koloniale steden, zwoele muziek, sigaren, oldtimer auto’s en witte stranden smaakt al jaren heerlijk omdat Castro, nu tachtig jaar, met zijn bewind modernisering tegenhoudt. Zijn broer, heeft inmiddels de macht overgenomen. Als hij er niet meer is, zal Cuba snel veranderen, zo wordt gedacht. Nú is het de tijd om nog snel naar Cuba te gaan.

Te boeken via: Sawadee Puur
Makkelijk en snel bestellen bij Bol.com: Reisgidsen van Cuba

 
       
  de top 10 rondreizen - Egypte 7 Egypte: Piramides en sfinxen

Egypte staat natuurlijk voor de prachtige piramides en sfinxen. De geschiedenis gaat hier terug ver voor de christelijke jaartelling begon. Waan je in de tijd van Toet-Ank-Amon en verbaas je hoe men destijds zulke indrukwekkende immense bouwwerken heeft kunnen maken. Vaar met een schip langs de Nijl en ontdek de pracht van Egypte, het rijk waar ooit de farao's de scepter zwaaide. Bezoek de Egyptische bazaars, wat garant staat voor een afdingritueel welke u niet meer zal vergeten. Egypte is een land welke je ooit in je leven bezocht moet hebben, waarbij je de culturele en historische hoogtepunten moet hebben bezocht.

Te boeken via: Stip Reizen, Sawadee Puur, Corendon
Makkelijk en snel bestellen bij Bol.com: Reisgidsen van Egypte

 
       
  de top 10 rondreizen - Verenigde Staten 8 Verenigde Staten: Zo veel te doen!

In de Verenigde Staten is zo veel te doen en het land is zo enorm groot, dat je het met één rondreis niet redt. Je zult dus een keuze moeten moeten maken of je naar het noordoosten gaat (New York, Washington, Philadelphia, Niagara Falls), of naar de westkust (Hollywood, Las Vegas, Canyons, Cowboys). Of dat je liever naar het zuidwesten gaat naar Florida waarbij je naar Miami kan, de mega-pretparken in Orlando of met een propellorboot de moerassen op gaat om krokodillen te spotten. Of bezoek het Kennedy Spacecenter. In de Verenigde Staten is genoeg te doen, je komt tijd te kort!

Te boeken via: Sawadee Puur, US Travel
Makkelijk en snel bestellen bij Bol.com: Reisgidsen van de Verenigde Staten

 
       
  de top 10 rondreizen - Rusland 9 Rusland: Meng je met de bevolking!

Je kan grote steden bezoeken zoals Moskou, met prachtige bezienswaardigheden (zoals het rode plein), of st. Petersburg, stad van de Russische Tsaren. Of stap in de Peking-Express en reis mee over deze Trans-Siberische Spoorlijn en maak kennis met de Russische bevolking, de schitterende Mongoolse natuur en de wereldstad Beijing (het voormalige Peking). Rusland is een groot, maar ook prachtig veelzijdig land. Hoge, machtige gebergten en eindeloos vlak land wisselen elkaar af, van het gure Siberië in het noorden tot de droge en kale steppen in het zuiden.

Te boeken via: Sawadee Puur
Makkelijk en snel bestellen bij Bol.com: Reisgidsen van Rusland
  

 
       
  de top 10 rondreizen - Marrokko 10 Marokko: De Koninklijke steden

Tijdens deze prachtige rondreis bezoekt u de beroemde koningssteden van Marokko: Marrakech, Rabat, Meknes en Fez. Deze steden voeren u mee in de rijke geschiedenis van Marokko en laten u kennis maken met een fascinerend leven. Naast de bijzondere Koningssteden wordt u meegenomen naar de grootste stad van het land; Casablanca en bezoekt u Volubilis, een oude Romeinse nederzetting. Marokko, het land van de magische sprookjes van duizend-en-één-nacht en laat u betoveren ! 

Te boeken via: Stip Reizen, Corendon, Sawadee Puur
Makkelijk en snel bestellen bij Bol.com: Reisgidsen van Marokko

 

 
       
 

  Ga je veel op reis?
Neem een doorlopende reisverzekering!

Als reisliefhebber is het handig als je een doorlopende reisverzekering hebt. Op elke trip, vakantie en reis ben je dan automatisch verzekerd! Je kan zelf samenstellen wat je wilt verzekeren en daarmee kan je al voor 1,75 euro per maand klaar zijn! Bij een vervelende situatie tijdens jouw vakantie (diefstal, ongeval, etc) kan je dan in ieder geval zeggen: "Gelukkig ben ik wel verzekerd..".
Een doorlopende annuleringsverzekering als aanvulling op je reisverzekering is aan te raden!

Sluit direct een doorlopende reisverzekering af (vanaf 1,75 euro per maand)
 

 
     
       
   2014 © Creatief Internet                                                     tips/suggesties? mail de webmaster!                                Deze website is een initiatief van creatief internet